onsdag 5. august 2009

Snart 4 månadar

Litt lenge sidan eg har skrivi noko seist. Finteljinga i bikkjegarden stoppar på 3 bikkjer. Hm. Heilt i starten skulle vi IKKJE ha nokon valp. Så kom vi fram til at vi ville behalde ei tispe, og valgte oss ut Frøya. Valpesalget gjekk veldig tregt, og ei stund lura vi fælt på kva vi skulle gjere. Men etter at vi sat at med Frøya og ein hanne - som heiter Thunder bestemte vi oss for å slutte å annonsere. Tanken var at vi ikkje skulle stresse valpesalget, men om nokon ringa så var Thunder til salgs. Men no er det ikkje slik lengre. Thunder har blitt min augestein - og er ikkje til salgs.

Fenja byrjar å kome i triv att. Ho får jamnlege turar på Torsdalsvegen med 4-hjulingen, og er mykje med oss, slik at ho får fri frå Frøya og Thunder. Ho ser ut til å trivast i garden med dei, men er også lykkeleg for å kome mykje ut. I sommar har ho liggi inne kvar nått. Noko ho stortrivast med. Elles tel vi dagar til 21. august no. Då er det slutt på båndtvangen - og vi kan sleppe Fenja. Alltid gildt:).

Frøya og Thunder er i fullt vigør frå morgo til kveld. Særleg Frøya er aktiv. Thunder ligg og betraktar ho og syns noko ho masar litt. Når dei er ute sammen spring dei etter kvarandre og skal alltid snuse på same tingen. Men vi prøvar også å ha dei med aleine litt. Lettare å drive litt dressur når ein har dei aleine.



Ingen kommentarer: